Ostvareni projekti

U posljednjih 30 godina realizovali smo niz projekata, od kojih najvažnije predstavljamo u nastavku.

Mašine za pakovanje i glodalice

Razvili smo vlastitu konstrukciju mašine za pakovanje u termoskupljajuću foliju još 1991. godine i te iste godine prvu mašinu smo isporučili za firmu Vitaminka, Banja Luka. Do danas smo puno uradili na daljem razvoju i usavršavanju familije mašina za pakovanje u PVC, PE i PP foliju. Tako smo dobili niz konstrukcionih rješenja poluautomatskih i automatskih mašina za pakovanje različitih proizvoda. Istovremeno radimo na razvoju novih vrsta mašina za pakovanje proizvoda na paletama.

Male proizvodne linije za prehrambenu industriju

Posebno područje našeg djelovanja su male proizvodne linije za konzerviranje voća, povrća, gljiva i drugih šumskih plodova. Prema kapacitetu i složenosti dizajnirali smo tri tipa proizvodnih linija: MINI, MINI PLUS i MINI SUPER. U naše uspješne projekte takođe se ubrajaju linija za čišćenje i pakovanje ribe, kuhači za ajvar, te transportne trake za prehrambenu industriju. 

Uređaji za ispitivanje

Na zahtjev naših klijenata izradili smo uređaj za ispitivanje spojnica na raskidanje i uređaj za ispitivanje ispravnosti ventila na plinskim bocama.